Bærbare computere og hvad du bør vide om Them

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvad du har brug for, når du køber en bærbar computer. Med så mange nye teknologiske fremskridt, kan du ikke genkende den nyeste gadget. Der er ingen grund til at bekymre sig for meget, fordi de fleste andre mennesker ikke ved hvad de skal købe eiter. Der er masser af oplysninger til at hjælpe dig, og du kan starte med disse tips.

Tag et kig på home shopping kanaler for fantastisk laptop tilbud. Disse websteder lader dig betale for den bærbare computer i månedlige rater, uden at kontrollere dit kreditkort eller enhver anden ulejlighed. For så lavt som hundrede dollars per måned, kan du få den bærbare computer du indkvartering.

Hvis du overvejer at købe en ny bærbar computer og en tablet, kan du overveje en konvertibel laptop i stedet. Disse bærbare computere giver dig fordelene ved begge, og du vil spare penge ved Ndir Laptop køb kun én enhed.

Hvis du spil let, ikke punger ud med penge til en gaming dedikeret bærbar. De fleste midt-niveau spil udføre fint på medium-range laptops. Du behøver kun en “gaming” laptop hvis du interesserer dig ting som frames per second og ultra høj opløsning i første person skydespil. Spild ikke dine penge.

Overveje at købe en laptop online. Du kan normalt finde en meget god deal på en bærbar computer, når du handler online. Endnu dybere rabatter kan være havde ved at få online-kuponer. Dette er muligvis den mest overkommelige måde at gå.

Når du køber en bærbar computer, få en køler til det så godt. Du måske ikke være klar over, at en laptop bunden bliver helt varm. Dit skød vil blive varm, hvis du ikke har en laptop køligere.

Tænk på størrelse, når du vælger din bærbare computer. Laptop størrelser spænder typisk fra 13 til 17 inches målt diagonalt. En 17″ laptop er bedst, hvis du bruger det som en desktop. Hvis du er på udkig efter en bærbar computer, der er let at bære rundt på, vil du ønsker en 13 tommer skærm.

Lav en liste over hvad du vil gøre på din bærbare computer. For eksempel vil det ledsage dig ind i køkkenet så du kan se opskrifter? Hvis du gør det, bør du investere i en vandtæt hud. Sørg for at se, hvilke funktioner, du har brug for, baseret på din liste.

Hvor vigtigt er sikkerheden for din bærbare computer? Der er mange muligheder for bærbare computere. En rigtig god idé er at købe en laptop, der kræver fingeraftryk eller ansigt anerkendelse. Dette vil gøre din computer tilgængelige for kun de personer, du ønsker adgang til den.

Når der træffes beslutning om en bærbar computer, overveje hvordan du vil bruge den. Visse bærbare computere er bygget for gaming mens andre arbejde bedre for business. Look for en computer, der er rettet mod hvad du primært bruge en computer for.

Vil du kun en bærbar computer, kan du tjekke din e-mail og surfe på internettet? Har en tænke over at købe en Chromebook. Disse bærbare computere er lavet af Google og behøver virkelig en stor operativsystem, så de ikke behøver en masse plads på dem. De tilbyder stærke browser erfaringer og stor hastighed. De er også ikke meget dyre. Mange gange kan du købe disse for et par hundrede dollars.

En laptop er undertiden en store udgifter. Også, at teknologien ændrer sig hurtigt. For at få alt det, du har brug for ud af din bærbar køb, gælder disse tips, når du er ude. Brug dem til at finde den bærbare computer, som vil stå sin prøve af tid

Leave a comment