At få mest muligt ud af igangværende hen til College

Start college kan være utroligt overvældende. Det er svært at forlade hjem og begynde livet med vildtfremmede. Hvis du er bekymret for college, læse på at dæmpe din frygt. Læs videre og Lær nogle nyttige tips og tricks, som helt sikkert vil gøre din college erfaring sjovere.

Vær sikker på og lagerfører dig selv med nok toiletartikler før du starter college. Disse er meget vigtige og vil løbe ud hurtigt med alle gange, du vil bruge dem. Prøv at købe i løs vægt samt, da dette vil hjælpe dig med at spare penge over tid.

Der er afsat en god mængde af tid til at studere hverdagen. Den indsats, du lægger i din college karriere vil belønne dig senere i livet. Selvom et socialt liv er fantastisk at have, er læring din sande besættelse. Når du kommer ud med udmærkelse, vil du være bedre til at få et job, når du opgraderer.

Gør dig bekendt med din tidsplan og hvor dine klasser er før den første dag i skolen. Planlægge den bedste strategi til at navigere campus, lære mængden af tid, det tager for at komme fra klasse til klasse. Markere dine klasser samt andre vigtige steder, såsom bibliotek, på en kort for nem reference indtil du lære dem.

Find admissions office af enhver college, du ønsker at deltage. Dette vil tillade dig at finde ud af, om der er stipendier rådighed der er skole specifikke. En masse universiteter har stipendier tilgængelige. Ved at gå til admissions office og taler til officeren der, vil du kunne vide, hvis du får den bedste deal på din uddannelse.

Sørg for at du får tilstrækkelig hvile i college. Det er alt for let at blive oppe hele natten i college, men får masser af søvn er vigtigt. Når du er berøvet søvn, kan du blive gnaven og træt, som kan lægge en dæmper på din nydelse af college erfaring.

Få din almene krav opfyldt i begyndelsen. Hvis der er et kursus, der er især skræmmende, tag det som en freshman, således at du ikke behøver at frygte det gennem hele din college karriere. Ikke kun det, men vil du være den enlige senior omgivet af freshmen?

Når du starter klasse, tage sig tid til at introducere dig selv til din professorer. Sørg for at du er opmærksom på deres kontorer, timers tilgængelighed, og hvordan kan man ellers at kontakte dem. Hvis du har et godt forhold med din professorer fra starten, vil de være mere forståelse, hvis du skal gå glip af en frist eller har brug for andre særlige overvejelser.

Ride bussen til dine klasser. Vil du spare penge og det tage ikke meget mere tid! Du behøver ikke at finde et sted at parkere enten. Du kan også spare gas penge. Du vil også kunne være mere “grøn” på denne måde.

Som vi diskuterede, kan processen med overskriften off til college virke ganske skræmmende. Hvis rådgivning du læser her er anvendt korrekt, vil du have mere en fornøjelig tid at gå tilbage til skolen. Du vil finde, at når man ser tilbage på college, vil du smiie

Leave a comment