Designe en hjemmeside? Du skal læse denne!

Mens gør en hjemmeside ikke er alt, hårdt, der er en lille smule af læring og planlægning, der går ind i den. Der er planlægning, korrekt justering af tekst grænser, og mere, der kan gøre web designe synes overvældende, hvis du bare hoppe ind i det uden ordentlig vejledning. Prøv at bruge disse tips til at optrappe til udfordringen.

En hurtig hjemmeside er en god hjemmeside. Hvis en besøgende til dit websted er at vente minutter for sider til laod, vil de kede sig og gå andre steder.

Ikke bunke på grafik. Mens du har brug for grafik til at oprette et websted, der ser godt og virker lige, behøver du ikke en masse af dem, fordi de kan komme til at overfylde ting. Grafikken er ikke at blive brugt til dekorative formål. De har brug at tilføje sande indhold til sitet. At have den rigtige mængde af grafik, der ikke hindrer på det overordnede webstedsdesign er nøglen til hvor godt sitet ser ud.

Kontroller dine sider for brudte links. Fejlsider kun medføre besøgende frustration. Du kan gøre dette manuelt eller køre et program hvis du kan lide.

Bruge billeder på dit websted. Dit websted ser venligere, når det har fotos. Folk vil bruge mere tid på dit websted på udkig rundt, når de ser billeder, de vil klikke på.

Bruge Photoshop, hvis du vil oprette stjernernes hjemmesider. Selv uden faglig uddannelse, kan en web-designer med en god forståelse af Photoshop vise sig attraktive, nyttige hjemmesider meget hurtigt. Hvis du forsøger at sjuske med prisen ved hjælp af en generisk program, der ikke gør et godt job, kan du finde dig selv bruge meget mere tid end nødvendigt for at afslutte din hjemmeside.

Være sikker på dit websted belastning gange er hurtig og effektiv. Besøgende vil ikke vente for evigt på sider for at indlæse. Du kan gøre dette ved at holde dine billeder og multimedier til en gennemsnitlig størrelse og holde kodningen enkel og sød.

Se, hvordan dit design i forskellige webbrowsere. Ingen to browsere vil vise din hjemmeside nøjagtig det samme, og nogle af dem kunne gøre det vanskeligere eller endog umuligt, at bruge let. Der er mange ressourcer til rådighed hvor du kan finde ud af, hvilke browsere er i øjeblikket populære. Afprøve din hjemmeside på forskellige populære browsere. Da masser af mennesker surfe på internettet på deres smartphones, kig på dit websted via en mobil browser eller to, også.

Korrekturlæs alt så det ser pænt ud. Dit mål er at kunne læse det nemt og hurtigt. Hvis du har en masse fejl, dit websted vil blive opfattet som uprofessionel og kan faktisk blive latterliggjort.

Begrænse mængden af indhold du starter med på en given side til små mængder når du først starter ud. Tilføje for meget kram tidligt vil skabe forvirring for dig og dine besøgende. Holde det simpelt at starte.

Denne artikel dækker grundlæggende i website design og jo mere du lærer, jo bedre bliver din erfaring. Efter du har opdaget flere teknikker, begreber omkring hjemmeside design vil begynde at blive klar, og det vil være nemt for dig at bruge hvad du har lært at skabe stor designfunktioner. Genlæse tips her, hvis du skal opdatere din forst

Leave a comment